Suport in solutionarea conflictelor si a litigiilor

  Folosim toate capacitatile noastre, colectarea de informatii, analiza si abilitatile operationale pentru a ajuta clientii nostri sa-si promoveze interesele comerciale si legale. Ajutam clientii nostri sa adopte o abordare proactiva a litigiilor si solutionarii conflictelor prin furnizarea de informatii care pot fi ulterior utilizate ca probe in instanta, in timp ce desfasoara negocieri in camere inchise sau cu orice alta terta parte sau autoritate. Informatiile de acest tip afecteaza in mod critic strategia si sfaturile pe care clientii nostri le primesc de la avocatii si alti consilieri..

    Obiectivul nostru este de a aplica o matrice asupra situatiilor conflictuale dintre clientii nostri si partenerii lor, matrice care are la baza evaluarea conflictului, identificare de solutii si posibilitati de intelegere amiabila precum si furnizarea de date si informatii de interes strategic in finalizarea cu succes a conflictului pentru partenerii nostri. In acest scop, expertii nostri isi sfatuiesc clientii cu privire la implementarea proceselor in companii, incorporarea si negocierea clauzelor contractuale si planificarea si executarea strategiilor pre-litigii.

    In cazul unei situatii de conflict, obiectivul nostru fundamental este de a gasi cea mai buna solutie in fiecare caz in cel mai scurt timp posibil. In cazurile in care litigiul este inevitabil, avem expertiza in diferite tipuri de procese civile si comerciale in toate etapele.