55001d88-bedb-43ed-ab20-ccf43a92ee50

Servicii suport adresate factorilor decizionali din companii

   In solutionarea diverselor tipuri de situatii curente sau ocazionale intalnite in business, precum si in adoptarea unor decizii de importanta strategica, detinerea unor informatii corecte si complete referitoare la aspecte, situatii sau amanunte de interes, pot face diferenta intre succes si nereusita.

   De asemenea, identificam si propunem solutii facile la situatii curente sau ocazionale ce pot reprezenta un risc pentru companie.

Vezi mai mult

Securizarea companiei, Financial Forensics si Compliance

     In baza experientei acumulate in sute de proiecte, putem confirma faptul ca o parte insemnata a pierderilor de catre companii se datoreaza in mod curent diverselor tipuri de frauda din interior sau exteriorul acestora.

   Prin activitati sustinute de evaluare, prevenire, identificare si combatere a acestora efectuate de catre specialistii nostri putem asigura eliminarea vulnerabilitatilor si minimalizarea acestor pierderi cu pana la 95% contribuind strategic la dezvoltarea sustenabila a afacerilor celor ce utilizeaza serviciile noastre.

Vezi mai mult
forensic
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.49.20 PM

Suport in solutionarea conflictelor si litigiilor

   In contextul economic al ultimilor ani, raporturile de lucru dintre companii sau al relatiilor acestora cu angajati sau terti, dau adesea nastere la conflicte.

   Un sfat avizat oferit in baza experientei relevante in domeniu, fara sentimente sau resentimente referitor la persoanele implicate, reduce considerabil riscul aferent unei abordari nesigure, disproportionate, bazata pe informatii sau concluzii eronate ori subiective.

Vezi mai mult

Audit si optimizare de procese si proceduri

     Examinand din punct de vedere al functionalitatii si securitatii proceselor si procedurilor ce guverneaza activitatea companiei, putem identifica in mod obiectiv potentialul sau vulnerabilitatile acestora.

   Avand ca baza experienta anterioara specifica acestui tip de activitate, identificam si propunem un plan de actiuni concrete pentru imbunatatirea productivitatii, securitatii si responsabilizarii personalului implicat in acestea.

Vezi mai mult
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.59.04 PM
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.38.52 PM

Due Dilligence si securizarea investitiilor

   Detinem prin specialistii nostri expertiza necesara securizarii proceselor de achizitii, fuziuni, reorganizari si restructurari de business-uri si investitii, identificand si eliminand potentialele riscuri, incepand din faza de proiectare, pana la finalizare, abordarea unui tert independent cu experienta relevanta in domeniu oferind o viziune obiectiva si pertinenta asupra acestor aspecte.

Vezi mai mult

Servicii dedicate Human Resources

    Cunoscand capacitatile limitate de verificare ale angajatorilor, unii candidati furnizeaza date inexacte sau distorsionate in CV-urile de angajare, punand ulterior compania in diverse situatii delicate date de lipsa de expertiza sau experienta a acestora, ascunsa in interviu sau in cadrul CV-ului.

   Tinand cont de posibilitatile legale limitate de incetare a raporturilor de munca in aceasta situatie, verificarea aprofundata inaintea angajarii sau furnizarea unor solutii punctuale la situatii curente ce tin de gestionarea personalului pot preveni in viitor eventuale pierderi materiale sau de imagine.

Vezi mai mult
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.34.32 PM
DN_DataSecurity_Blog

Cyber Security, criptare si recuperare de date

      Evoluam intr-o era in care cea mai importanta cerinta a sistemelor si solutiilor IT este “sa functioneze”, iar in mod natural cel de-al doilea pas ar fi securizarea acestora impotriva oricaror atacuri cibernetice de catre personal cu abilitati reale in identificarea posibilelor vulnerabilitati.

   Prin serviciile noastre asiguram securizarea si imbunatatirea sistemelor informationale, reducand riscul si vulnerabilitatea acestora in cazul unor atacuri cibernetice.

Vezi mai mult

Protectia interna si prevenirea scurgerilor de informatii

   Riscurile provenite din exterior sunt adesea vizibile, iar amenintarile directe pot fi usor contracarate. Cum ne putem insa proteja in fata vulnerabilitatii data de factorul uman?

   Incepand de la sustragerea sau vanzarea unor informatii si date importante pentru companie pana la actiuni mai mult sau mai putin elaborate de sabotaj, factorul uman din interior ramane unul dintre riscurile dificil de gestionat, fapt pentru care serviciile de asigurare a securitatii interne pot face diferenta.

Vezi mai mult
WhatsApp Image 2018-03-12 at 7.30.19 PM
profiling

Profiling si Coaching pentru angajati si manageri

   Utilizand cele mai avansate tehnici de detectare comportamentala alaturi de expertiza psihologica, dedicata studierii si identificarii tipologiilor de personalitate ale angajatilor raportate la cerintele posturilor ocupate sau a pozitiei acestora in cadrul companiei, suntem un instrument facil pentru imbunatatirea performantelor, pornind de la optimizarea comunicarii interne, pana la identificarea personalului cu inclinatii catre sau implicat in frauda.