Protectia interna si prevenirea scurgerilor de informatii

  Atunci cand se descopera derapaje de natura reala de la bunul mers al activitatii unei companii, acestea pot reprezenta riscuri foarte grave pentru aceasta si partenerii acesteia. Expertii nostri au ca sarcina sa identifice informatiile critice pentru a duce la bun sfarsit o investigatie interna sau chiar si pentru a examina acuzatiile fara a face greseli costisitoare.

  Echipele de conducere sunt adesea păzitorii informațiilor importante. De multe ori, informațiile confidențiale despre clienti sau operatiuni desfasurate nu sunt accesibile angajaților la un nivel inferior în ierarhia companiei. Acest lucru deschide posibilitatea unei scurgeri de informații care rezultă din managementul superior. Acesta este motivul pentru care este important să includem membri executivi în toate sesiunile de formare în domeniul securității cibernetice sau chiar si a securitatii fizice, indiferent dacă consideră că este necesar. De asemenea, este un alt motiv pentru care este întotdeauna o idee bună să gestionați relațiile cu atenție, asigurându-vă că angajații care părăsesc organizația fac acest lucru pe o notă pozitivă. Dacă angajatul este mulțumit, este mai puțin probabil să comunice informații care ar putea compromite afacerea ta.

  Oferta noastra de servicii complete elimina aceasta preocupare. Rezultatul este ca riscurile dvs. pe termen scurt sunt controlate in timp ce lucram cu echipa dvs. folosind abordarea noastra dedicata pentru a va crea profilul de risc si a prevedea impactul pe care il pot avea si alte riscuri asupra functionarii dvs. pe termen lung.
Expertii nostri va vor ajuta sa dezvoltati protocoale de atenuare a riscurilor, concepute special pentru a se potrivi specificului companiei dvs., in timp ce raspund cerintelor tot mai mari cu care se confrunta bugetele stranse.