a
2015
Excelenta in Intelligence pentru mediul privat, din anul 2015
C

orporate Intelligence Agency este o agentie de informatii privata dedicata mediului de afaceri, specializata in identificarea si atenuarea potentialelor riscuri sau amenintari la adresa securitatii si integritatii activitatii partenerilor nostri. Prin creativitate, experienta si efort sustinut, agentia noastra de Intelligence a adunat informatii si a intreprins operatiuni la nivel local, european si spatiul CSI, in misiunea noastra de a proteja si a oferi suport de specialitate partenerilor nostri.

      Progresele secolului al XXI-lea in tehnologie si comunicare, asociate cu experienta si abilitatile de top ale echipei noastre in domeniul activitatilor de intelligence si securitate in mediul privat, au schimbat pentru totdeauna modul in care companiile partenere isi construiesc strategiile, abordeaza diferite situatii ori isi mentin securitatea si integritatea.

a
90%

Procent mediu de reducere a pierderilor partenerilor nostri, anul trecut

a

       In urma utilizarii serviciilor de Intelligence, companiile partenere au descoperit si indragit metoda confidentiala, rapida si facila de rezolvare a unor situatii sensibile, indiferent ca ne referim la culegere si furnizare de informatii de interes cu implicatii majore in decizionare, controlul riscului intern sau extern de frauda sau mita, pana la identificarea celor mai bune solutii de management al riscului ori gestionarea corecta a unor actiuni subversive, ce ar putea produce efecte economice sau juridice nefaste.

      Accesand solutiile echipei noastre in Business & Competitive Intelligence, rezultatele nu intarzie niciodata sa apara. Printr-o utilizare creativa, aceste solutii si servicii devin avantaj competitiv cu aport consistent la succesul, dezvoltarea si securizarea companiilor partenere. Excelenta serviciilor oferite deriva atat din experienta practica in domeniu cat si din multitudinea de situatii in care acestea isi gasesc aplicabilitate.

      Succesul unei companii Intelligence poate fi masurat exclusiv prin impactul pozitiv pe care aceasta il are asupra dezvoltarii si succesului partenerilor ce utilizeaza serviciile sale. De aceea, la Corporate Intelligence Agency, punem intotdeauna interesul partenerilor nostri pe primul loc, sustinand activ dezvoltarea unui mediu de afaceri curat dar si solutii premium la situatii si probleme uzuale sau deosebite din activitatea companiilor. Mai putin timp dedicat rezolvarii situatiilor neplacute de catre managementul companiei, mai mult timp pentru dezvoltarea business-ului dumneavoastra!